Ladhaun Dhura

Ladhaun Dhura är ett berg i Indien. Det ligger i distriktet Champawat och delstaten Uttarakhand, i den norra delen av landet, 280 km öster om huvudstaden New Delhi. Toppen på Ladhaun Dhura är 2 142 meter över havet, eller 417 meter över den omgivande terrängen. Bredden vid basen är 19,6 km.

Terrängen runt Ladhaun Dhura är kuperad åt nordväst, men åt sydost är den bergig. Den högsta punkten i närheten är Debguru, 2 290 meter över havet, 19,1 km väster om Ladhaun Dhura. Runt Ladhaun Dhura är det ganska tätbefolkat, med 134 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Champawat, 12,6 km nordost om Ladhaun Dhura. I omgivningarna runt Ladhaun Dhura växer i huvudsak blandskog.

Ett tropiskt höglandsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 19 °C. Den varmaste månaden är juni, då medeltemperaturen är 26 °C water bottle pouch belt, och den kallaste är januari, med 12 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 961 millimeter. Den regnigaste månaden är juli how to tenderize cheap steak, med i genomsnitt 611 mm nederbörd

Argentina Home DI MARIA 7 Jerseys

Argentina Home DI MARIA 7 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

, och den torraste är november, med 2 mm nederbörd.

admin