Gunung Kasur (berg i Indonesien, lat -6,72, long 106,66)

Gunung Kasur är ett berg i Indonesien. Det ligger i provinsen Jawa Barat, i den västra delen av landet, 60 km söder om huvudstaden Jakarta ladies running belt. Toppen på Gunung Kasur är 1 204 meter över havet.

Terrängen runt Gunung Kasur är kuperad åt nordväst, men åt sydost är den bergig. Den högsta punkten i närheten är Gunung Gagak, 1 448 meter över havet, 1,1 km sydväst om Gunung Kasur. Runt Gunung Kasur är det mycket tätbefolkat, med 2&nbsp clearance football jerseys;345 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Bogor, 19,6 km nordost om Gunung Kasur. I omgivningarna runt Gunung Kasur växer i huvudsak städsegrön lövskog.

Tropiskt regnskogsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 21 °C. Den varmaste månaden är september baseball team uniforms, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är juni, med 20 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 3 783 millimeter. Den regnigaste månaden är december, med i genomsnitt 505 mm nederbörd, och den torraste är september best thermos water bottle, med 89 mm nederbörd.

admin